AKTUALITY
Zajímavý průzkum - STRAVOVÁNÍ V PRÁCI
Na uvedeném linku najdete průzkum společnosti Edenred o stravování v práci.
finance.idnes.cz/jidlo-v-praci-a-krabicky-0s1-/podnikani.aspx?c=A120329_1755873_viteze_sov
Pokud si nechcete či nestíháte připravit si krabičky sami je to jedna ze služeb kterou nabízím já. Čerstvé, zdravé, chutné.
—————
Poděkování Davidovi Svobodovi
I já bych rád poděkoval Davidovi Svobodovi - zlatému medailistovi z Londýna za jeho poděkování a uznání mé práce v Londýně.
Viz.link od 13:50 do 14:20 minuty.
play.iprima.cz/iprima/291386/all
—————
Ondra Synek a jeho hamburger
Pro některé naše úspěšné olympioniky jsem připravil i gastro překvapení jako poděkování za jejich výkon.
Zde je fotografie mého dárku pro Ondru Synka - 7 kg hamburger. Ondra je slušný kluk tak se samozřejmě rozdělil s některými návštěvníky v Českém domě
—————
Bára Špotáková a její zelnačka
Pro některé naše úspěšné olympioniky jsem připravil i gastro překvapení jako poděkování za jejich výkon.
Zde je fotografie mého dárku pro Báru Špotákovou - zelná polévka (cca 2 litry) v celém chlebu
—————
LOH Londýn 2012
Po dobu letních olympijských her jsem měl na starosti českou gastronomii v Českém olympijském domě.
V naší restauraci jsme nabízeli hlavně bramboračku, svíčkovou, guláš a štrůdl. Pro zajímavost zde je prodej za dobu olympiády
—————
Salsy, pesta, dipy
Ode dneška postupně budu uveřejňovat na svém facebooku letní recepty na salsy,pesta,dipy a vše co se týká letního vaření. Proklik na Facebook najdete níže na této stránce nebo přímo na www.facebook.com/hodinovysefkuchar
—————
Nebojte se zeptat na cokoli:
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU
VÍM CO VAŘÍM neboli VĚDOMÉ VAŘENÍ.
"Nechť je jídlo tvým lékem a tvým lékem nechť je jídlo". Hippocrates.
Vaření je pro mě předem vyhrazený čas, kdy se plně a s láskou soustředím na přípravu jídla pro sebe, svoji rodinu, kamarády či známé. Vařím ze surovin, které jsem si předtím vybral sám podle své intuice, nicméně s ohledem i na místo původu, druhu chovu, způsobu pěstování a sezóny.
Při vaření se snažím usměrňovat své myšlenky, které směřují k tomu aby jídlo bylo nejen výživou, ale i přirozeným lékem organismu. Takto uvařené jídlo léčí a uzdravuje od mnoha nemocí, protože je uvařené s láskou a já do něj vkládám danou energii.
Rád bych Vám předal a naučil tento způsob vaření, protože jídlo je základ našeho bytí, naší spokojenosti, radosti, našeho zdraví ať už v jakékoli formě. Akceptuji vegetariány, vitariány, bretariány, ale i masožravce. Každý ať jí to, na co má chuť. Tělo ví nejlépe co potřebuje. A může to být něco úplně jiného než radí výživoví poradci, lékaři a pod. A proto je i těžké uvařit pro celou rodinu jedno jídlo. Vaši blízcí většinou nemají stejné chuťě a jejich tělo nemá stejné potřeby. Při plánování vaření je potřeba s tímto počítat.
A to Vám chci předat. S láskou a uměním, kterému se věnuji více jak 30 let.
JIRKA
HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ
SPOLUPRÁCE
PASTAFIDLI výrobce čerstvých těstovin
—————
Výživový poradce
—————
Levandulový obchůdek
—————
Galerie a média
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
—————
——————————
Akční nabídka
V této kategorii nejsou žádné produkty.