AKTUALITY

06.12.2015 14:43

S Lukášem Želechovským šéfkuchařem z buddha baru

06.12.2015 14:31

Šéf wine food market Gianfranco Iuorio

06.12.2015 14:28

S Anetou Langerovou

20.09.2015 18:03

Přidávám dvě fota z mého nedávného rautu a děkuji za skvělou spolupráci při přípravě paní Martině Šmejkalové.

 

18.06.2015 15:51

Spolupracuji se ZŠ Řevnice a zavádím v jejich jídelně nové zdravé pokrmy. S velkým úspěchem se zatím setkal bulgur a "hambáč"s pohankou. Dnes byl salát z čerstvých těstovin Pasta Fidli se sezónní zeleninou, pečeným krůtím prsíčkem a balkánským sýrem. Zde je foto

03.06.2015 17:29

Foto z akce v Brně

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nebojte se zeptat na cokoli:

拖吊車

Michaelsob 28.05.2021

拖吊車

Michaelsob 28.05.2021

拖吊車

Michaelsob 28.05.2021

拖吊車

Michaelsob 28.05.2021

拖吊車

Michaelsob 28.05.2021

elojob

BobbyNubre 28.05.2021

elojob

BobbyNubre 28.05.2021

elojob

BobbyNubre 28.05.2021

elojob

BobbyNubre 28.05.2021

elojob

BobbyNubre 28.05.2021

<< 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 >>

Přidat nový příspěvek

Akční nabídka

V této kategorii nejsou žádné produkty.

PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU

aktualit, videí, návodů a zajímavostí, které z Vás učiní šéfkuchaře u Vás doma!

VÍM CO VAŘÍM neboli VĚDOMÉ VAŘENÍ.

"Nechť je jídlo tvým lékem a tvým lékem nechť je jídlo". Hippocrates.

Vaření je pro mě  předem vyhrazený čas, kdy se plně a s láskou soustředím na přípravu jídla pro sebe, svoji rodinu, kamarády či známé. Vařím ze surovin, které jsem si předtím vybral sám podle své intuice, nicméně s ohledem i na místo původu, druhu chovu, způsobu pěstování a sezóny.

Při vaření se snažím usměrňovat své myšlenky, které směřují k tomu aby jídlo bylo nejen výživou, ale i přirozeným lékem organismu. Takto uvařené jídlo léčí a uzdravuje od mnoha nemocí, protože je uvařené s láskou a já do něj vkládám danou energii. 

Rád bych Vám předal a naučil tento způsob vaření, protože jídlo je základ našeho bytí, naší spokojenosti, radosti, našeho zdraví ať už v jakékoli formě. Akceptuji vegetariány, vitariány, bretariány, ale i masožravce. Každý ať jí to, na co má chuť. Tělo ví nejlépe co potřebuje. A může to být něco úplně jiného než radí výživoví poradci, lékaři a pod. A proto je i těžké uvařit pro celou rodinu jedno jídlo. Vaši blízcí většinou nemají stejné chuťě a jejich tělo nemá stejné potřeby. Při plánování vaření je potřeba s tímto počítat. 

A to Vám chci předat. S láskou a uměním, kterému se věnuji více jak 30 let. 

JIRKA

HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ

SPOLUPRÁCE

14.09.2014 23:10
Jedná se o sociální podnik, kde vyrábí postižení skvělé čerstvé těstoviny bez chemikálií, konzervantů a barviv. Rád se podílím na vývoji receptur a pomáhám této skvělé myšlence. www.pastafidli.cz/
25.01.2014 17:14
Mudr.Hana Mojžíšová individuální poradenství v oblasti výživy, úpravy hmotnosti a změny životního stylu. www.zdravi-stihli.cz Klienti a klientky spolupracujících osob mohou využít 10% slevu na mé služby !!!
06.04.2012 12:34
V tomto obchůdku naleznete mnoho nádherných věcí z Provence jak pro tělo tak pro vaření. www.levandulovyobchudek.cz/